fbpx
 

Megoldásaink - ERP Rendszer építőipari cégeknek

CRM rendszer építőipari cégeknek

Rendszerünk CRM modulja Sales funnel megoldásokkal támogatja az értékesítés munkáját. Legyen szó bármilyen ajánlatadási folyamatról, az első érdeklődéstől a megrendelésig nyomon követheti értékesítéseit, folyamatait. Áttekinthető, szervezhető, delegálható minden értékesítéssel, ajánlatadással kapcsolatos feladat cégen belül, vagy az alvállalkozók felé.

Image
Image

Ticketing rendszer (ügyfélszolgálat) - a kivitelezés támogatója

Kezelje a hiba bejelentéseket, e-mailes megkereséseket profin e-mail és jegykezelő modulunkkal, mellyel kiemelten támogatja az ügyfélszolgálat munkáját. A kivitelezők egyik legfontosabb támogatója ez a funkció. A beérkező e-mailekből egy kattintással létrehozható hibajegy, illetve telefonos megkeresés esetén már a beszélgetés közben felvihetőek az adatok. Azonnal kiadható az illetékes részleg/munkatárs számára a probléma megoldásra. SLA rendszerünk a priorizálást is egyszerűvé teszi.

HR modul - legyen rend cégen belül

Tartson egyetlen helyen miden, a munkatársaihoz kapcsolódó információt. Adataikat könnyen kezelheti, melyekhez természetesen csak az illetékesek férnek hozzá. A modul segítségével átlátható a munkaidő-beosztás, a szabadságkérések, valamint nyilvántartást készíthető kollégái munkájáról. A munkaidő-nyilvántartás segítségével egy kattintással riport készíthető, melyen átlátható, hogy melyik munkatárs hány munkaórát dolgozott adott ügyféllel.

Image
Image

Projektkezelés modul - tervezők, kivitelezők számára ideális

Átlátható projektek mérföldkövekkel, feladatokkal, melyben világosan kijelölheti a felelőst, közreműködőket. Akár az ügyfelek feladatait is menedzselheti a rendszeren belül (például: adatszolgáltatás, jóváhagyás). GANT nézet segítségével az egész projekt idővonala átlátható, kezelhető és értékelhető. A projektkezelés modul részeként a költségeket is kezelheti, így a projekt végén pontos kiértékelést kap a megtérülésről. Check listákkal, jegyzetekkel, dokumentumokkal egészítheti ki a projektet, így mindent egy helyen talál majd. A projekt eszközök kezelése segít a projektben használt szerszámok, gépek használatának nyomonkövetésében.

Munka és munkalap - kivitelezés támogatása

Készítsük elő a munkát, vegyük fel a címeket, adatokat, szükséges eszközöket, beszerelni kívánt termékeket. Munkalapon adjuk ki a feladatot a munkát végző kollégáknak. A helyszínen fotókkal, kérdőívekkel dokumentálhatnak. Az ügyfél tableten aláírhatja a munkalapot.

A munka – mely akár több munkalapból is összeállhat – lezárásakor az egészet számlázásra tudjuk előkészíteni.  A munkalaphoz kapcsolódóan munkaidőt, rendelkezésre állást vagy egyéb időket is mérhetünk.

Image
Image

Gyártás modul

A gyártás egy egyedileg kialakított modul, melyet a konkrét gyártó cég igényeire, procedúrájára szabva készítünk el.

A gyártás modulban kezeljük a recepteket, előállítjuk a kész terméket a raktáron lévő alapanyagokból. Kezeljük a csomagolást, göngyölegeket is. A CRM modullal együtt az értékesítés folyamatát is nyomon követhetjük.

Pontos kimutatásokat készíthetünk, egyedi riportokat, mely során akár az egyes alapanyagok teljes életútját végig tudjuk dokumentálni.

Érdekli? - Jöjjön el díjmentes bemutatóra!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022