fbpx
 
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
Projekt Irányítás
Projekt Irányítás

Projekt irányítás

A projekt modul könnyen kezelhetővé teszi az aktuális projekteket feladatszinten. Projektenként lehetőségünk van mérföldkövek létrehozására, valamint az azokhoz tartozó feladatok külön kezelésére.

Nemcsak a kollégáinknak van lehetőségünk feladatokat kiadni, hanem a projektben résztvevő minden felhasználónak, akár az ügyfélnek is. A közreműködő felhasználókat módosíthatjuk is, céges, valamint ügyfélszinten egyaránt.

A projekt egy Gant diagram segítségével válik áttekinthetővé, valamint csatolhatóak hozzá eszközök és költségek is. A költségszámolás mérhetővé teszi a hasznot, az eszközök projekthez rendelése pedig abban segít, hogy mérlegelni tudjuk a terheltséget, valamint az eszközökhöz tartozó költségeket egy naptár segítségével.

A projekt modulon belül az egyes projektek résztvevői üzeneteket küldhetnek egymásnak, valamint képeket, és egyéb fájlokat is. Minden üzenetváltás naplózható.

A projekt megoldásának gördülékenyebbé tételéhez járul, hogy ha valakire várunk, mert még nem teljesítette a szükséges feladatot, a rendszer erről értesítést küld.

A rendszerbe beérkező jegyek is projekthez rendelhetőek.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022