fbpx
 
FRIK - Kontrolling és döntéstámogatás
FRIK - Kontrolling és döntéstámogatás
Kontrolling és döntéstámogatás
Kontrolling és döntéstámogatás

Kontrolling és döntéstámogatás

A kontrolling és döntéstámogatás modul a kontrolling osztály dolgozói, valamint a cégvezetés számára biztosítja a munkaerő-ráfordítás optimalizálási lehetőségeit. A hozzátartozó tevékenységi körökön belül munkafolyamatok automatizálására, illetve azok végrehajtásának támogatására nyújt megoldást.

A működési hatékonyságnövelést az adatbázis kapcsolatok teszik lehetővé. Fontos, hogy biztosítsuk az információk elérhetőségét, ezért a szolgáltatás része, hogy minél több különböző vállalati adatforráshoz legyen képes csatlakozni, valamint ezek információit feldolgozni és elemezni.

Ezáltal az információk kinyerhetőek, listázhatóak, tovább használhatóak. A rendszer képes arra, hogy ezen adattáblák mentését olyan formátumokban végezze, amikben a további felhasználás biztosított (pl. Excel, XML, TXT)

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022