fbpx
 

Vezesse be cégébe a FRIK ERP rendszert!

Monitorozza jól végét és vegye kézbe annak növekedését!

CRM | ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉR | LEAD | AJÁNLAT |

JEGYKEZELÉS | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT | E-MAIL

PROJEKTKEZELÉS | FELADATKEZELÉS

MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÁS | HR
EPR JELENTÉS
| GYÁRTÁS | MUNKALAP

AKTUÁLIS CSOMAGAJÁNLATUNK!

Image

Alapműködés csomag

A csomag tartalmaz minden olyan modult, amelyek egy cég alapműködésének a javításához és bizonyos kötelező jelentések elkészítéséhez feltétlenül szükségesek. 

EPR jelentés (Hulladékgazdálkodás)

Automatizált jelentéskészítés az EPR adatszolgáltatás kötelezett cégek számára.

A csomag havi díja: 60.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Projekt csomag

A csomag tartalmazza az Alapműködés csomag minden elemét, ezen felül olyan modulokat, amelyek a professzionális projekt alapú működést támogatják - egyedi projektkezelési megoldások, átlátható felület. 

CRM modul

Rendszerünk CRM modulja Sales funnel megoldásokkal támogatja az értékesítés munkáját. A teljes folyamat egy helyen elérhető a weboldalba ágyazott űrlap kitöltésétől a leadek létrehozásán keresztül egészen az ajánlatadás/megrendelés folyamataiig, végül pedig előkészíthetjük a számlázást. Lehetőségünk van telefonos megkeresések azonnali rögzítésére is, ezáltal csökken az adatvesztésből fakadó bevételkiesés lehetősége. Áttekinthető, szervezhető, delegálható minden értékesítéssel kapcsolatot feladat cégen belül, vagy az alvállalkozók felé.

A csomag havi díja: 150.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Kivitelezői csomag

A csomag tartalmazza az Alapműködés és a Projektkezelés csomagok minden elemét, ezen felül a folyamatosan visszetérő kivitelezések, vagy gyártási feladatok átlátásához szükséges modulokat.

Iratkezelés (posta)

Irattár modulunkkal nyilvántarthatja papír alapú levelezését, iratait is. Az iktatás megtörténik elektronuksan és fizikailag is, így könnyebben megtalálhatóak dokumentumai.

A csomag havi díja: 230.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Egyedi csomag

Úgy látja, hogy a csomagokban nincsen olyan verzió, ami Önnek ideális lenne? Egyedileg kérné a modulokat? Teljesen egyedi fejlesztést szeretne? Állunk rendelkezésére!

Akár a meglévő csomagok mellé is van lehetőség egyedi fejlesztést, bővítést kérni - folyamatos támogatást adunk. 

Minden csomagunk tartalmazza az alábbiakat is:

Telefonos támogatás

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkaidőben elérhető és minden megkeresésre válaszol, folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket. 

Miért a FRIK ERP a legjobb választás?

A FRIK ERP magyarországi viszonyokra lett tervezve, így magyar logikát követ. Ennek fő előnye, hogy nem kell angol-szász logikára épülő szoftvert megérteni, ugyanakkor ügyfélszolgálatunk is könnyen elérhető. Szoftverünket személyesen tanítjuk be és folyamatos támogatást kínálunk mellé.

Rendszerünk megfelel a törvényben előírt jelentési kötelezettségeknek, így a hatóságok felé akár automatizáltan küldhetőek a kötelező adatok. A törvényi megfeleltetést a jövőben is biztosítjuk ügyfeleink számára.

Egyszeri bevezetés után kiszámítható havi díjon kínáljuk a szoftverünket.

Rendszerünk részben dobozos, azaz fix alapokon és logikai felépítésen működik, de a vállalkozás igényeire szabjuk – legyen szó különleges riportokról, egyedi adatok tárolásáról. Így gyorsan bevezethető, emellett könnyen a cég saját működésére hangolható. Extrák nélkül a bevezetés 2-3 hónap alatt megtörténhet, egyedi igények esetén pedig akár több lépcsőben fejleszthető a rendszer, miközben a kollégák már aktívan használják.

Image
Image

Felhő alapú – biztonságos megoldás, végtelen lehetőséggel

A koncesszor által meghatározott szoftverrel összekötjük az adatokat és biztosítjuk a kötelező adatszolgáltatás automatizálását.

Az ERP rendszer mellé biztonságos és elérhető informatikai hátteret biztosítunk. Rendszerünk megfelel a GDPR-nak és védett titkosítási rendszert alkalmaz az adatok kezelése során. A felhő alapú rendszer előnye, hogy a kollégák akár terepen (mobileszköz vagy tablet) segítségével elvégezhetik a szükséges adminisztrációt – a működéshez az eszközön kívül csak internethozzáférésre van szükség.

A rendszerben gyorsnavigáció és egyszerű beviteli lehetősége segítik a hatékony munkavégzést, hogy az adminisztráció ne menjen a teljesítmény rovására.

Érdekli? - Kérjen időpontot bemutatónkra!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

 

opten minosites a hun 2022