fbpx
 
FRIK - Beszerzési, logisztikai terület
FRIK - Beszerzési, logisztikai terület
Beszerzési, logisztikai terület
Beszerzési, logisztikai terület

Beszerzési, logisztikai terület

A modul a beszerzéssel, logisztikával foglalkozó munkatársakat segíti, legyen az egy kolléga vagy egy teljes beszerzési osztály. Optimalizálja a szükséges ráfordítandó munkaerőt, automatizálja a folyamatokat, és ezen keresztül segíti a cég hatékonyságának növekedését.

A rendszer átláthatóvá, lekérdezhetővé teszi a készleteket, valamint segíti a kimutatások készítését belőle. Lehetőséget ad a cikkek tetszőleges csoportba rendezésére, legalább egy szempont szerint.

A modul segítségével sarzs és gyártásiszámokat rendelhetünk a cikkekhez, ez elősegíti a raktári készletek nyomon követhetőségét, valamint optimalizálja a szavatossággal rendelkező tételek felhasználását.

A rendszer lehetővé teszi a raktáron lévő cikkek kapcsolódó sarzs és sorozatszámát, ezeken keresztül nyomon követve az adott cikk mozgását. A sarzs (köteg) szám több, egy gyártásból érkezett cikk együttes azonosítására szolgál, míg a gyártási szám cikkenként különböző, és egyedi azonosítást tesz lehetővé.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

 

opten minosites a hun 2022