fbpx
 
FRIK - Táv- és Csoportmunka támogatás
FRIK - Táv- és Csoportmunka támogatás
Táv- és Csoportmunka támogatás
Táv- és Csoportmunka támogatás

Táv- és Csoportmunka támogatás

A rendszer többek között azért is nélkülözhetetlen, mert a rendelkezésre álló adatkapcsolatok felhasználásával bárhonnan elérhető. Amint azt tapasztaljuk is, bármikor adódhatnak olyan körülmények, melyek folytán a kollégáknak irodán kívül kell tudniuk a már megszokott minőséget fenntartva összedolgozni egymással.

A szolgáltatást használva megszűnnek a tér- és időbeli távolságok kezelésével kapcsolatos problémák, valamint lehetőségünk van egységes ügyviteli és vállalati információs rendszert üzemeltetni.

A folyamat során rendkívül fontos, hogy biztonságos kapcsolatot hozzunk létre. A rendszer használatával lehetőségünk nyílik olyan adatcsatorna használatára, aminek segítségével a távoli kapcsolatok biztonsága megegyezik egy helyi hálózati kapcsolatéval.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

 

opten minosites a hun 2022